Prijs Gratis
Categorie Bordspellen
gepubliceerd datum Oktober 16, 2016
Bekeken 303
Land Netherlands


Omschrijving van het product: 

Dolfje Weerwolfje het bordspel is een leuk familie bordspel. Het kan gespeeld worden vanaf 6 jaar met 2 tot 4 spelers. De speelduur is ongeveer een half uur. Het spel is volledig en onbeschadigd. De doos is ook nog mooi en ziet er uit als nieuw.Doel van het spel: 

Je gaat met de vier personages (Dolfje, Pa, Noura en Timmie) op zoek naar Opa Weerwolf. Opa Weerwolf zit opgesloten in het kippenhok, het is de bedoeling om jou personage zo snel mogelijk Opa Weerwolf te laten bevrijden. In het begin van het spel loop je door het daglicht hier verzamel je lichaamsdelen om een weerwolf te worden. Is het je gelukt om een weerwolf te worden? Dan mag je door naar het donkere bos, waar je de zogeheten 'bevrijd Opa fiches' moet verzamelen. Heb je ze allemaal? Dan is het eindelijk tijd om Opa Weerwolf te bevrijden! En heb je het spel dus gewonnen.  Interesse? 

Heeft u interesse in het spel of wilt u nog meer informatie? Mail gerust voor vragen of om het spel te kopen! Ik mail binnen 3 dagen terug! 


Met vriendelijke groet, 
Kirsten Schreurs

Naam: Kirsten


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • NIEUW: Risk bordspel - ongebruikt
   NIEUW: Risk bordspel - ongebruikt
   Bordspellen - Den Haag - 25.00 €

   Nagel nieuw bordspel: Risk wegens dubbel, kan deze weg. evt. verzendkosten zijn voor de koper.

  • Stratego Junior
   Stratego Junior
   Bordspellen - Rotterdam - 10.00 €

   Compleet en in hele goede staat Word aanvoerder van een middeleeuws fantasieleger met ridders, prinsessen... en zelfs draken! En probeer de vlag van je tegenstander te veroveren, in deze Stratego-versie met eenvoudigere regels, speciaal voor kinderen...

  • Istanbul uitbreiding Mokka & Smeergeld
   Istanbul uitbreiding Mokka & Smeergeld
   Bordspellen - Rotterdam - 24.95 €

   In deze eerste uitbreiding Mokka & Smeergeld van het bekroonde bordspel Istanbul stap je nu ook in de handel van koffie. Laat zien of je dat ook kunt! Snel en gemakkelijk het beste speelgoed, de nieuwste games en veel meer bij Bart Smit Gratis ve...


   
  verkoper:


  Kirsten

  Lokatie: Zuid-Holland, Den Haag, Netherlands


  Generated in 0.04561185836792 ms